Nøsen & Co. AS
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice ac-serviceservice additional-heating

Ekstratjenester

featured image

Mottak 24 timer i døgnet

Du kan levere inn bilen ved bilverkstedet når som helst på døgnet. Bare sett fra deg bilen på parkeringen og legg bilnøkkelen i nøkkelboksen før avtalt service eller reparasjon. Vi tar kontakt etter avsluttet arbeid, eller underveis i prosessen dersom vi trenger utfyllende informasjon. Du sparer tid og får tilbake bilen så snart som råd er.

Kundemottak

Vår servicerådgiver går gjennom bilen din, og vi diskuterer på forhånd hvilket arbeid som må utføres. Vi gir deg kompetente råd og forklarer alltid hvorfor reparasjonen må utføres og hvor mye den antas å ville koste. Hvis det oppstår ekstrakostnader underveis, hører vi alltid med deg før vi gjennomfører tilleggsreparasjonen.

Erstatningsbil

Mange av oss er avhengig av bil i hverdagen. Hos oss får du tilgang på lånebil til en gunstig pris mens bilen er på verksted.


Nøsen & Co. AS – et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service – den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker – bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!